Pro vstup na naše stránky musíte být starší 18 let.
Zadejte, prosím, své datum narození.
Spodně kvašená, lehklá a čirá nepasterizovaná desítka je osvěžujícím a jiskrným pivem, které se vyznačuje jemnou hořkostí a příjemnou pitelností.
Charakteristika:
Spodně kvašené filtrované světlé výčepní pivo.
Obsah alkoholu: 4,0%
EPM (původní stupňovitost): 10,3
Český chmel
z žateckých oblastí
Humnové slady
vyrobené z Hanáckých ječmenů
Beskydská voda
Pravé kvasnice spodního kvašení
Polotmavý jedenáctistupňový nefiltrovaný ležák se vyznačuje příjemnou karamelovou chutí a vůní, jantarovou barvou a jemnou doznívající hořkostí. Tento ležák je vyroben ze směsi světlého, karamelového a barvícího sladu a je chmelen žateckým poloraným červeňákem.
charakteristika:
Spodně kvašený nefiltrovaný polotmavý ležák
Obsah alkoholu 4,5 %
EPM (původní stupňovitost): 11,4
Český chmel
z žateckých oblastí - poloraný červeňák
Světlý, barvící a karamelový slad
Beskydská voda
Pravé kvasnice spodního kvašení
Spodně kvašený filtrovaný nepasterizovaný světlý ležák plzeňského typu, který je vyroben z nejlepších ryze českých surovin, jako jsou humnové slady vyrobené z hanáckých ječmenů, skvělá beskydská voda, nejlepší aromatický český chmel z žatecké oblasti a pravé kvasnice spodního kvašení. Díky tomu má naše filtrované pivo jedinečnou jiskru a bohatou plnou chuť.
Charakteristika:
Spodně kvašený filtrovaný světlý ležák.
Obsah alkoholu: 4,9%
EPM (původní stupňovitost): 12,4
Český chmel
z žateckých oblastí
Humnové slady
vyrobené z hanáckých ječmenů
Beskydská voda
Práve kvasnice spodního kvašení
Náš dvanáctistupňový nefiltrovaný světlý ležák se vyznačuje osobitou chlebnatostí, tedy bohatou plnou chutí, která po napití plynule přechází k výrazné hořkosti a dává Vám tak, spolu s typickým chmelovým aroma, pocit opravdového pivního zážitku.
Charakteristika:
Spodně kvašený nefiltrovaný světlý ležák.
Obsah alkoholu: 4,9%
EPM (původní stupňovitost): 12,4
Český chmel
z žateckých oblastí
Humnové slady
vyrobené z hanáckých ječmenů
Beskydská voda
Pravé kvasnice spodního kvašení
Pro vstup na naše stránky musíte být starší 18 let.
Zadejte, prosím, své datum narození.
Bohužel jste zatím nedosáhl(a) věku 18 let.
VSTOUPIT